Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Kurumsal Yatırımcılara Özel Hizmetler Sunuyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Huobi, kurumsal yatırımcılara hitap edebilmek için yeni bir tezgah üstü (OTC) ticaret masası kurduğunu açıkladı.

Kripto para sektörünün en büyük borsalarından biri olarak gösterilen Huobi son zamanlarda attığı kararlı adımların arasına bir yenisini daha ekledi. Piyasadaki kurumsal yatırımcıları kendisine çekmek isteyen Huobi bu amaç doğrultusunda yeni bir ticaret masası kurdu.

Huobi, bu yeni OTC platformu için Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu’ndan (FSC) gerekli izinleri almayı başardı. Dolayısıyla platformun tamamen yasal ve düzenlenmiş olduğu düşünülüyor. Şirket ayrıca bu platformla kullanıcılarına hem kripto para hem de itibari para pariteleri sunuyor.

Huobi zaten OTC tabanlı perakende ürünler sunuyordu ancak kurulan bu yeni ticaret masası diğerlerinden farklı özellikler barındırıyor. Bu özelliklerin başında, söz konusu ticaret masasının Huobi teknolojisini kullanıyor olması geliyor.

Huobi Global’ın kıdemli yöneticilerinden olan Jeff Adams, şirketin bu yeni projesi hakkında bazı açıklamalar yaparak bu adımı atmalarındaki en büyük sebebin müşterilerden gelen yoğun talep olduğunu. Şirketin mevcut hizmetlerinin kullanıcılar için zaman zaman yetersiz kalabildiğini söyleyen Adams, şu anki amaçlarının müşteri taleplerini olabildiğince iyi bir şekilde karşılayabilmek olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment