Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Ayıları Dikkat: Fiyat Çok Yakında Yeniden Uçuşa Geçebilir!

Makroekonomik ve fonlama oranları gibi veriler, Bitcoin’de fiyat yükselişi gelebileceğinin sinyalini veriyor. 

Bitcoin geçtiğimiz hafta sonuna doğru yaşadığı sert düşüşlerle 52.500 dolarlara kadar gerilemişti. Bitcoin’de yaşanan bu düşüşe rağmen fonlama oranlarının hala negatif olması ayı yönlü pozisyonların fiyatı baskın olduğunu gösteriyor. LondonCryptoClub bülteninde, pozisyonların hafif olduğu ve fonlama oranlarının negatif kalmasıyla kısa vadeli  “pain trade’in”* yukarı yönlü olabileceği vurgulandı.

LondonCryptoClub ayrıca bültende, itibari para ve borç odaklı ekonomilerin yüksek reel faizleri sürdüremeyeceği belirtilerek ABD Merkez Bankası’nın (FED) para politikalarını sıkılaştırma çabalarının sona erdiğini ve Bitcoin ile kripto piyasasında yakında yükselişin hız kazanacağını ifade etti:

Piyasa, FED’in eğlenceyi sürdürme konusunda güvence ararken kısa vadeli temkinli olmayı öneriyoruz. Ancak emin olun, ikram edilen içki kasesi geri dönecek. Bitcoin ve daha geniş kripto yatırımcıları yakında tekrar sarhoş olacak.

*Pain trade, finansal piyasalarda, yatırımcıların beklediğinin tersine gerçekleşen piyasa hareketlerini tanımlamak için kullanılan bir terimdir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!