Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Balinaları Yükseliş mi Bekliyor? İki Günde 150 Milyon Dolar Yatırdı

Blockchain kayıtlarına göre bu haftanın başından beri Bitcoin (BTC) alan bir balina, cüzdanını bugün de kabartmaya devam ediyor. Bu durum, kripto para piyasası genelinde olumlu bir hava yaratabilir.

On-chain ve analiz platformu Lookonchain’in paylaştığı verilere göre bir “balina”, bugün öğlen saatlerinde 953 adet Bitcoin (yaklaşık 60,57 milyon dolar değerinde) daha satın aldı. Son iki gündeki toplam Bitcoin alımları ise 2.448 BTC’ye (yaklaşık 154,6 milyon dolar) ulaştı.

Balina, geçtiğimiz saatlerde yaptığı son alımla dikkatleri üzerine çekerken, bu hareket kripto piyasasında önemli bir etki yaratabilir. Büyük yatırımcıların ve balinaların yaptığı alımlar, çoğu zaman piyasanın genel yönü hakkında ipuçları verir ve yatırımcılar arasında “fiyat artışı” beklentisini tetikleyebilir.

Alımların yapıldığı cüzdan adresi şu şekilde: bc1q57rcscs6ztj0xnslwkt4nervxkpen07h9h2jnr2hkwlg3lwuljrsdwt2m2.

Kripto paralar için olumlu olabilir

Balinaların böylesi büyük miktarlarda Bitcoin satın alması, kripto piyasasının genel görünümünde olumlu bir hava yaratabilir. Ancak bu tür hareketlerin nedenleri spekülasyon yaratabilir ve piyasadaki fiyat volatilitesini etkileyebilir. Yatırımcılar, bu alımları ve potansiyel etkilerini yakından takip etmeli.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!