Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Balinalarına Ait Bu Veriler Tarihsel Olarak Bir Boğa Sinyali Olabilir!

Verilere göre 1 milyon dolar üzerinde işlem yapan Bitcoin (BTC) balinaların hacmi iki yılın en düşük seviyesine ulaşırken bu tarihsel olarak bir boğa sinyali olabilir.

On-chain analiz platformu Santiment sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 1 milyon dolar üzerinde işlem yapan Bitcoin balinaların hacminin son iki yılın en düşük seviyesine ulaştığını bildirdi ve olası bir boğa senaryosunun nasıl şekilleneceğine dair detayları ortaya koydu. Paylaşımda, Bitcoin’indeki değişken fiyatı ve 1 milyon dolar üzerindeki balina işlemlerinin ilişkili olduğu belirtildi ve bir grafiğe yer verildi.

Santiment, Bitcoin fiyatının düşmeye devam ettiği ve 1 milyon doların üzerindeki balina işlemlerinde arttığı senaryoda bunun bir boğa sinyali olacağını öne sürdü.

Fiyatlar düşmeye devam ederse ve 1 milyon doların üzerindeki balina işlemlerinde bir artış meydana gelirse bu tarihsel olarak bir boğa sinyali olacaktır.

Bir boğa sinyali olabileceği öne sürülen veriler daha önce 2020 yılının Aralık ayında görülmüş ve Bitcoin 19.000 dolardan 50.000 dolar bandına kadar tarihi bir yükseliş yaşamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!