Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX’in Japonya İştirakleri Müşteri Varlıklarını Şubat Ayında İade Etmeyi Planlıyor

İflas eden kripto para borsası FTX’in Japonya iştirakleri Liquid ve FTX Japan gelecek yılın şubat ayında müşteri varlıklarını iade etmeyi planlıyor. FTX TR müşteri varlıklarını çoktan iade etti.

Liquid ve FTX Japan 29 Aralık tarihinde resmi web siteleri üzerinden yaptıkları duyuruda, platform üzerinde mahsur kalan varlıklarını önümüzdeki yılın şubat ayı içerisinde iade edeceklerini bildiren bir plan yayınladı. Kullanıcıların bu geri ödeme planı kapsamında varlıklarını Liquid Japan platformu üzerinden geri alabilecekleri açıklandı.

Verilen bilgilere göre geri ödeme başvurusunda bulunan müşterilerin Liquid Japan üzerinden yeni bir hesap açması ve diğer iştiraklerdeki hesap bilgilerini bildirmesi gerekiyor. Şirket, hesap kontrolü prosedürlerinden sonra müşterilerin varlıklarının geri iadesine başlayacak.

Öte yandan FTX’in Türkiye iştiraki FTX TR ise 13 Kasım tarihinde iade işlemlerine başlamış ve 14 Kasım tarihinde bir geri ödeme bilgisi vermiş kullanıcılarının neredeyse tamamının geri ödemelerini gerçekleştirdiğini duyurmuştu.

Haberin üzerine sosyal medyada kullanıcılar Japonya ve Türkiye’nin müşteri korumasına yönelik kanunlarını takdir etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!