Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Balinalarından Milyonlarca Dolarlık Hareketlilik!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) Nisan ayına oldukça hızlı bir başlangıç yaptı ve bir anda önce 4.200 dolar daha sonra da 5.000 dolar dirençlerini aştı. Basın saatine göre 5.025 dolardan işlem gören BTC’nin yükselişinin arkasındaki tek bir neden olmasa da, yaşanan hareketliliğin kripto para balinalarının tekrardan işlem yapmaya başlamasının en büyük nedeni olduğu kesin gibi gözükmekte.

Bitcoin’in blockchain ağı incelendiğinde Bitcoin balinalarının son 24 saat içerisinde en büyüğü 46 milyon dolarlık işlem olmak üzere toplam 5 adet işlemle 150 milyon dolarlık bir aktarım gerçekleştirdiği görülmekte.


İlk olarak bitFlyer kripto para borsası ile başlayan hareketlilik, 8 milyon dolarlık işlem sonrası yine bitFlyer borsasından bilinmeyen bir cüzdana yapılan 3.370 milyon dolarlık işlem tarafından takip edildi. Bu işlemden sonra Bitfinex kripto para borsasının cüzdanından bilinmeyen bir cüzdana tamı tamına 9.473 BTC yani o anki değerine göre 46.853 milyon dolarlık transfer, bunun hemen ardından ise yine Bitfinex kripto para borsasından bilinmeyen bir cüzdana 8.273 adet BTC yani 41.062 milyon dolarlık işlem gerçekleştirildi. Söz konusu işlem sonrasında yine Bitfinex platformundan bilinmeyen bir cüzdana 21 milyon dolarlık bir BTC transferi yapıldı. Bittrex kripto para borsasının 12 milyon dolarlık işlemi ile toplam miktar 120 milyon dolar civarına geldi ve yapılan ufak çaplı küçük işlemler ile son 24 saatin bakiyesi 150 milyon doları geçmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment