Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

”Bitcoin Bin Dolar Olacak İddiaları Saçmalık”

Peter Schiff’in son dönemde başını çektiği Bitcoin karşıtlarının yeni tahmini, lider kripto para biriminin çok ciddi bir düşüş yaşayacağı yönünde. Hatta bazı analistler, Bitcoin fiyatının yeniden bin doların altına kadar düşebileceğini iddia ediyor.

Ancak Bitcoin fiyatının şu aşamada yeniden üç haneli sayılara düşmesi gerçekten de hiç mümkün görünmüyor. Önümüzde yaşanacak olan gelişmelere ve Bitcoin’in durumuna bakıldığında, birçok analist düşüşten öte aslında bir yükseliş bekliyor.

Global çapta yaşanan belirsizlikler, Brexit süreci ve Bitcoin’in kendi içinde yaşanacak olan halving yani blok ödülü yarılanması, lider kripto para birimini yukarı taşıyacak bazı gelişmeler arasında gösteriliyor.

Özellikle de blok ödülü yarılanması sonrasında yaşanacak olan arz kıtlığı, Bitcoin fiyatına temel olarak olumlu etki edecek bir etken olarak işaret ediliyor.

Aynı zamanda son dönemde FED’in izlediği politika ve paranın değer kaybetmeye devam etmesinin de yatırımcıları, hard money olarak tabir edilen Bitcoin’e biraz daha yöneltebileceği de, vurgulanan noktalar arasında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment