Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Binance-FTX Anlaşması Beklenirken 17 Bin Doların Altına Düştü

Binance ile FTX arasındaki anlaşmanın akıbeti belirsizliğini korurken, bitcoin (BTC) fiyatı kısa süreliğine 17 bin doların altına düştü.

TradingView verilerine göre bitcoin fiyatı, Coinbase’te kısa süreliğine 16 bin 913 dolara kadar düştü. Yazım sırasındaki verilere göre bitcoin, USD karşısında 17 bin 268 dolardan el değiştiriyor.

Bitcoin fiyatı, Binance ve FTX arasındaki anlaşmayla ilgili olarak basında çıkan yeni bir haber sonrasında düşüşe geçti.

Konu hakkında bilgi sahibi olduğu iddia edilen birinin söylemlerine göre Binance’in FTX ile yaptığı satın alma anlaşmasını tamamlaması, muhtemel gözükmüyor.

Binance ve FTX yöneticileri, tarafların kendi aralarında bir anlaşma sağladığını açıklamış ancak anlaşmanın henüz netleşmediğini belirtmişlerdi.

Binance’in FTX’yi satın almayı kabul ettiği açıklandıktan sonra kripto para piyasası kısa süreliğine de olsa yukarı yönlü hareket etti, daha sonra düşüşe geçmeye başladı. CoinGecko verilerine göre 24 saat içinde bitcoin %10’dan, ether ise %20’den fazla değer kaybetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!