Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Bir Saat İçinde 400 Dolar Düştü! Ethereum’da Yüzde 10’luk Kayıp Yaşandı

Bitcoin fiyatı, yakın dönem içinde bir anda ciddi bir düşüşe uğradı. Eylül ayının başından bu yana elde ettiği fiyat artışını 60 dakika içerisinde kaybeden Bitcoin, ciddi satış baskısının ardından neredeyse 400 dolara varan bir düşüşü çok kısa bir süre içerisinde yaşadı.

Bitcoin’in ardından kanayan bir diğer koin de Ethereum oldu. Ethereum’da da yüzde 10’luk bir düşüş yaşanırken, yazının kaleme alındığı dakikalarda bir ETH fiyatı 258 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Alt koinlerde de son üç haftadır ilk kez bu denli bir düşüş yaşanıyor. XRP, Bitcoin Cash, IOTA, Ethereum Classic ve VeChain’de çift haneli düşüşler dikkati çekerken Binance listelemesi yapan Bitcoin Diamond ise günün kazananı olmuş durumda.

Yine bu düşüş zamanı boyunca da kripto para piyasanın toplam hacminde yüzde 5’e varan bir düşüş yaşandı. Şu anda piyasadan bir saat öncesine göre 13 milyar dolarlık bir para çıkışı yaşandığı açıkça görülüyor. Analistler, şu aşamada ayıların kontrolü tekrar ele almaya çalıştığını ifade ederken, en azından şimdilik Bitcoin’in yakaladığı nispeten olumlu ivmenin sona erdiğini belirtiyorlar.

Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda bir Bitcoin 7033 dolardan alıcı bulurken, Ripple ise 0.302 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment