Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Boğası Bitti Mi: Wall Street Devi Yorumunu ve Hedefini Paylaştı!

Wall Street’in dev kurumu Bernstein, Bitcoin (BTC) için 150 bin dolarlık fiyat tahminini yineledi.

Bernstein analistleri tarafından kısa süre önce yayınlanan raporda, Bitcoin için fiyat tahminlerine yeniden vurgu yaptı. Boğa piyasasının henüz bitmediğini belirterek başlayan analistler, döngünün halen daha başında olabileceğimize dair bariz sinyaller gördüklerini söyledi.

Analistler mart ayının başında paylaştıkları başka bir raporda, 150 bin doların kaçınılmaz olduğuna vurgu yapmışlardı.

Bitcoin’in 2025 yılının sonlarına doğru 150 bin dolara ulaşabileceğini öngören Bernstein cephesi, bu fiyatın döngünün sonu için uygun olduğunu vurguladı:

Piyasa metrikleri b oğa döngüsünün halen daha erken aşamada olduğuna işaret ediyor. 57 bin dolar bandına doğru yaşanan geri çekilme sağlıklıydı ve piyasadaki long yükünü ortadan kaldırdı. Burada risk-ödül cazibesini korumaya devam ediyor.

Öte yandan haftalardır spot Bitcoin ETF’lerinden yaşanan çıkışların geçtiğimiz cuma günü tersine dönerek pozitif hale geldiğine işaret ederek bunun toparlanma için güzel bir sinyal olarak nitelendirdiler. İlk günden bu yana satış baskısının merkezinde yer alan Grayscale’in GBTC ETF’i bile cuma günü 3 milyon dolarlık net giriş kaydetti.

Analistler tarafından paylaşılan notta şu ifadelere yer verildi:

GBTC’nin önemli ve sürekli bir satış kaynağı olduğu ve yeni 9 ETF’nin bunu absorbe etmek zorunda kaldığı düşünüldüğünde bu önemli bir gelişme.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!