Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Boğası Mike Novogratz, Bitcoin Fiyatının Daha Fazla Düşmeyeceğini Düşünüyor

Goldman Sachs‘ın eski yöneticilerinden olan ve  daha sonra kripto para ticari bankası Galaxy Digital’in kuruculuğunu üstlenen Mike Novogratz, 18 Aralık tarihinde Bloomberg ile yaptığı bir röportajda, lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyatının daha fazla düşmesini beklemediğini, dibin bulunduğunu ifade etti.

Novogratz özellikle Bitcoin fiyatında daha fazla düşüş olmasının mümkün olmadığını, BTC fiyatının önümüzdeki tarihlerde 3.000 dolar ile 6.000 dolar arasında gidip geleceğini aktardı. Ünlü yatırımcı Bitcoin’in dijital bir değer saklama aracı olarak ”oldukça belirgin” olduğunu ve dünya çapında merkeziyetsiz işletim sistemleri ile, ”çok fazla tokenleştirilmiş” obje göreceğimizi belirtti ve bunun sanattan tutun da, limited ortaklarına kadar bir çok alanda faaliyet göstereceğini aktardı.

Kripto para piyasası Novogratz’ın dediklerinden mi etkilendi bu bilinmez ancak, özellikle 17 Aralık tarihinden beri piyasada inanılmaz bir yükseliş baş gösterdi. Kasım ve Aralık ayının başından beri sert bir düşüş eğiliminde olan kripto para birimleri, Bitcoin’in kendini 3.500 doların üzerine atması ile genel olarak bir artışa kalktı ve piyasa Aralık ayının zararını kapatmaya çok yakın bir konuma geldi.

Lider kripto para birimi Bitcoin basın saatine göre 3.800 doları zorluyor ve 3.790 dolarda geziniyor. 100 Doların altına düşerek yatırımcılarını üzen Ethereum ise, sonunda tekrardan 100 doların üstüne çıkmayı başardı ve basın saatine göre 104 dolardan el değiştirmekte. Bütün kripto para birimlerinin düşüşe geçmesi yüzünden sabit değeri ile 5. sıraya kadar yükselen Tether ise, tekrardan 7. sıraya geriledi ve Bitcoin Cash ile Stellar eski yerini elde etti

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment