Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Boğası Novogratz: 2018 Sonuna Kadar Yüzde 30’luk Ralli Göreceğiz

Ünlü Bitcoin boğası milyarder yatırımcı Mike Novogratz, piyasanın yenilenmiş bir büyüme ile yoluna devam edeceğinden emin gözüküyor. Novo yakın zamanda katıldığı CNNMoney‘nin Markets Now programında kripto paralarla ilgili umut verici açıklamalarda bulundu.

Kurumsal Firmalar Sektöre Giriş Yapıyor

Basın saatine göre CoinMarketCap üzerindeki toplam piyasa hacmi 218 milyar dolar civarında. Bitcoin ise 6.524 dolardan işlem görmekte ki bu seviye bir süredir gidip geldiği bir noktayı oluşturmakta. BTC’nin volatilitesi düşmüş olsa da, 2017 yılında görülen 20.000 dolarlık halinden çok uzaklarda.

Yine de, Novogratz’ın dün katıldığı Markets Now programındaki açıklamalarından yola çıkarak, bizi güzel günler bekliyor diyebiliriz. Digital Galaxy Management’ın CEO’su ve kurucusu konu hakkında şunları ifade etti:

”Kurumların (sektöre) giriş yaptığını görüyorsunuz.”

Novogratz’a göre şu an ”bir FOMO devam etmekte” ve bu FOMO daha fazla kurumun sektöre giriş yapmasını sağlayacak. Mike buna ek olarak büyük firmaların artık Bitcoin’i ciddiye almaya başladığını da düşünüyor. Novogratz’ın örnek gösterdiği büyük firmalar ise Starbucks ve Microsoft gibi dünya firmaları ve CEO’ya göre bunlar insanların kripto para birimlerini günlük şeyler için kullanmalarının önünü açacak.

CEO’ya göre Bitcoin’in ve kripto para birimlerinin fiyatını arttıracak bir diğer etmen ise, insanların finansal portföylerindeki kripto para oranı ve bunların yeri.

”Sistemin içerisinde ve etrafında emanet çözümlerini ve hizmet sağlayıcılarını görmeye başladığınızda, bunlar emeklilik fonlarının ve vakıfların da işe dahil olmasını sağlayacak.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment