Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Boğasında Çin’de Yıldızlaşan 20 Milyon Dolarlık Proje Kapanıyor!

Çin’in son Bitcoin ve kripto para boğasındaki en popüler NFT projelerinden biri, şirketin iflas ettiğini ve 80 bin dolar borcu olduğunu açıkladı.

Çin merkezli en popüler NFT projelerinden Rivermen 5 Haziran tarihinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, finansal zorluklar nedeniyle kapatılacağını ve tüm çalışanların işten çıkarılacağını duyurdu.

Şirketin genel müdürü Su Sheng, 1 Temmuz 2023’te çalışanlarla bir görüşme gerçekleştirerek şirketin kötüye gittiğini açıklamıştı. Bunun üzerine çalışanlara şimdi gönderilen mail’de, şirketin normal faaliyetlerine devam edemeyeceği ve 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla tüm çalışanların işten çıkarılacağı bildirildi. Ayrıca çalışanların 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren tüm çalışanların işe gelmesinin gerekmediği belirtildi.

Şirket 30 Haziran 2023 tarihinden önce tüm maaşların ödendiğini vurgularken mevcut durumda çalışanlara yaklaşık 80 bin dolar tazminat borcu olduğunu ifade etti.

Rivermen, 2023 Mart 2023’te yaklaşık 20 milyon dolarlık değeriyle tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. NFT’lerin taban fiyatı mevcut durumda 4.600 dolar olan 1,2 Ethereum (ETH) seviyesinde bulunurken şu anda 28 dolara tekabül eden 0,0075 ETH’ye geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!