Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Binance 25 Coin Çiftini Marjinden Delist Edecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 25 işlem çiftini izole ve çapraz marjin işlemlerden delist edeceğini duyurdu. 

Binance 29 Eylül Cuma günü yaptığı resmi açıklamada, Bella Protocol (BEL), BarnBridge (BOND), BurgerCities (BURGER), Coin98 (C98), Cortex (CTXC), Ethereum Name Service (ENS), Flux (FLUX), ICON (ICX), IoTeX (IOTX), Kava (KAVA), Kadena (KDA), Lazio Fan Token (LAZIO), Mina Protocol (MINA), NEO (NEO), Ocean Protocol (OCEAN), Ontology (ONT), Marlin (POND), Quant (QNT), Reef (REEF), Santos FC Fan Token (SANTOS), SafePal (SFP), SuperVerse (SUPER), Stargate Finance (STG), Alien Worlds (TLM) ve Vibraniums’un (VIB) bazı paritelerini izole ve çapraz marjin işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance BEL, BOND, BURGER, C98, CTXC, ENS, FLUX, ICX, IOTX, KAVA, KDA, LAZIO, MINA, NEO, OCEAN, ONT, POND, QNT, REEF, SANTOS, SFP, SUPER, STG, TLM ve VIB‘in BUSD paritesi için izole ve çapraz marjin borçlanmasını TSİ 2 Ekim saat 09.00’da askıya alacak. Ardından TSİ 10 Ekim saat 09.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve BEL/BUSD, BOND/BUSD, BURGER/BUSD, C98/BUSD, CTXC/BUSD, ENS/BUSD, FLUX/BUSD, ICX/BUSD, IOTX/BUSD, KAVA/BUSD, KDA/BUSD, LAZIO/BUSD, MINA/BUSD, NEO/BUSD, OCEAN/BUSD, ONT/BUSD, POND/BUSD, QNT/BUSD, REEF/BUSD, SANTOS/BUSD, SFP/BUSD, SUPER/BUSD, STG/BUSD, TLM/BUSD ve VIB/BUSD işlem çiftlerini izole işlemlerden ödünç alınabilir varlık olarak kaldıracak.

Söz konusu altcoinlerin bazılarının marjin işlemlerde başka pariteleri de bulunduğu için son güncelleme tamamen delist edildiği anlamına gelmiyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!