Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Bybit’ten Yapay Zeka Destekli Yeni Ürün

Önde gelen kripto para borsası Bybit, piyasa analizi ve veriye dayalı soru-cevap imkanı sunan yapay zeka destekli TradeGPT’yi kullanıma sundu.

Bybit, alım-satım fikirleri oluşturmak ve teknik soruları yanıtlamak için yapay zeka teknolojinden faydalanan ücretsiz asistanı TradeGPT’yi piyasaya sürdü. TradeGPT, ChatGPT’nin geniş dil modeli ve Bybit’in bir diğer ürünü olan ToolsGPT’nin üretken yeteneğinden yararlanarak gerçek zamanlı piyasa analizi ve çeşitli dillerde kullanıcı desteğiyle asistanlık yapmayı amaçlıyor.

Bybit Haziran 2023‘te ToolsGPT’yi piyasaya sürerek dikkat çekmişti. TradeGPT ile birlikte teknik analiz, fonlama analizi, model tahminleri ve asistanlık özellikleri de dahil edilmiş ve ortaya yeni bir ürün çıkmış oldu.

Halihazırda OKX ve Crypto.com gibi popüler kripto para borsalarının da yapay zeka destekli benzer uygulamaları bulunuyor.

TradeGPT’nin gerçek zamanlı piyasa analizleri sunarak kullanıcıların daha bilinçli ticaret kararları almasına yardımcı olabileceği düşünülüyor. Ayrıca çeşitli dillerde destek sunarak global bir kullanıcı kitlesine hitap edebileceği tahmin ediliyor.

Öte yandan yapay zeka destekli ticaret asistanlarının sağladığı analizlerin genellikle oldukça güvenilir ve doğru olduğu ancak kesinlikle hatasız veya risksiz olmadığı belirtiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!