Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası OKX 6 Altcoin’i Delist Edecek: Fiyatlar Yüzde 50 Yıkıldı!

Popüler kripto para borsası OKX, halihazırda borsa üzerinde işlem gören 6 altcoin’i delist edecek. 

OKX 21 Mayıs Salı günü yaptığı resmi açıklamadaSkeb (SKEB), MoveZ (MOVEZ), Pitbull (PIT), Eminer (EM), Linkeye (LET) ve Mars Token (MRST) altcoinlerine ait altı işlem çiftini delist edeceğini söyledi.

OKX tarafından yapılan açıklamaya göre SKEB/USDT, MOVEZ/USDT, PIT/USDT, EM/USDT, LET/USDT ve MRST/USDT işlem çiftleri TSİ 27 Mayıs saat 11.30’da platformdan kaldırılacak.

OKX, söz konusu delist kararını düzenli yapılan incelemeler sonrası verdiğini ve delist kılavuzuna dayanarak aldıklarını söyledi.

OKX ayrıca yaptığı açıklamada, söz konusu delist tarihlerinden önce yatırımcılardan bu paritelerdeki emirlerin iptal etmesini istedi. İptal edilmemesi durumunda emirlerin borsa tarafından otomatik olarak kaldırılacağı bildirildi.

Bu kripto paralar için yatırma işlemlerini askıya aldığını belirten OKX, çekme işlemlerinin 27 Temmuz 2024’e kadar süreceğini belirtti.

OKX’den alınan verilere göre açıklama ile birlikte ilgili altcoin fiyatları adeta çakılmaya başladı. MOVEZ fiyatı %44 düşüş ile 0,000312 dolara gerilerken PIT %31 düşüş ile 0,0006 dolara, EM %52 düşüş ile 0,000387 dolara, LET %41 düşüş ile 0,00117 dolara ve MRST %48 düşüş ile 0,00103 dolara kadar geri çekildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!