Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Bağlantılı Altcoin Bu Saatlerde Uçuyor: Fiyatı Düşürenler Belli Oldu!

Telegram bağlantılı altcoin’in hangi saatler arasında hangi yatırımcılar tarafından yükseliş yaşadığı ortaya çıktı. 

On-chain veri platformu CryptoQuant’ın bir yazarı yaptığı paylaşımda, ABD’li yatırımcıların Telegram bağlantılı altcoin TON hakkında boğa senaryosu düşündüğü ancak Avrupalı yatırımcıların öyle olmadığını söyledi.

The Open Network (TON), şu anda en popüler kripto para birimleri arasında yer alıyor. Yıl başından bu yana Bitcoin’den daha iyi performans göstererek %200’ü aşkın yükseliş yaşayan TON, belirli bir saat aralığını inceleyen verilere göre ABD’li yatırımcılardan daha çok ilgi görüyor.

hızlı görüntü

CryptoQuant yazarının birleştirdiği grafiğe göre TON’un fiyat hareketi ile saatler arasında dikkat çeken bir ilişki bulunuyor. Verilere göre birçok gün içerisinde hareketler kısıtlı kalırken ABD’li yatırımcıların TON’da en fazla yükseliş gösterenler arasında olduğu fark edildi.

Grafikte yer alan çok sayıda turuncu çizgi, ABD’li yatırımcılarının işlem yaptığı saatleri ifade ederken en çok artış bu dönemde yaşandı. Avrupalı yatırımcıların işlem yaptığı saatlerde negatif fiyat hareketleri görülürken Asya işlem saatlerinde genellikle ılımlı bir fiyat performansı görüldü.

Yazar, kısa vadeli alım satım işlemleri için ABD seanslarında long pozisyon alınabileceğini tavsiye etti. Short işlem için de Avrupa seansı saatlerinin uygun olduğu belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!