Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin (BTC) 6700 Doların Üzerinde: Kripto Para Piyasası Yükselmeye Devam Ediyor!

Kripto para piyasası bugün itibariyle istikrarlı hareketini sürdürmeye devam ediyor. Piyasanın en büyüğü olan Bitcoin (BTC) şu sıralarda 6700 dolar seviyesinin üzerindeki seviyelerde yer alıyor. Piyasanın geri kalanındaki büyük kripto paraların çoğunluğunda ise küçük çaplı kazanımlar ve kayıplar görülüyor.

Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman diliminde %3 oranında bir artış gösterdi. 6752 dolar civarında işlem gören Bitcoin, 30 Haziran’da başlayan artışından sonra 6300 dolar olan direnç seviyesinin üzerinde rahat bir şekilde kalmaya devam ediyor.

Ethereum (ETH), son 24 saatlik zaman diliminde %2’lik bir artış göstererek 477 dolar seviyelerine kadar gelmiş durumda. Haftalık en yüksek seviyesi 483 dolar olan Ethereum’un haftalık kazanımı şu anda %8 seviyesinde.

Kripto para piyasasındaki en büyük 10 kripto para arasında yer alan Cardano (ADA), çoğunluk yeşil görünürken küçük bir değer kaybına uğradı. Son 24 saatlik zaman diliminde %1 oranında aşağılara inen Cardano, 0,158 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, basın tarihi itibariyle 277 milyar dolar civarında ve bu rakam dünden bu yana istikrarlı bir şekilde sabit duruyor. Bu seviye haftanın en düşük seviyesi olan 232,6 milyar dolardan oldukça yukarılarda yer alıyor.

Piyasalar haziran ayının sonlarına doğru toparlanmaya devam ettiği sürece güvenlik durumlarının riski, kamunun güvenini sağlamak için gösterilecek güçlü tepkilere ihtiyaç duymaktadır.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Binance, son 24 saatlik zaman diliminde 1,5 milyar dolarlık işlem hacmine sahip. Syscoin (SYS) işlemlerinin düzensiz hareketi nedeniyle dün acil bir şekilde askıya alınmasından sonra şuan hizmetlerine yeniden başladı.

Kesin ayrıntılar her ne kadar açıklanmamış olsa da Syscoin ticaretine 96 BTC (yaklaşık 640.000 dolar) gibi bir giriş gerçekleşti. Binance şu anda tüm düzensiz ticaret işlemlerini geri aldı ve kullanıcılarını korumak adına bir dizi tedbir duyurdu.

Bu arada blockchain teknolojisine yönelik Birleşik Krallık’taki (UK) bir bakan bugün “toplumsal özgürlüğü sağlamak, verimliliği arttırmak ve toplumsal güveni yeniden inşa etmek için blockchain kullanma” ile “liderliği gösterme” çağrısında bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment