Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash Destekleyen Tüm Borsa ve Cüzdanlar

Bitcoin Cash ile ilgili durum dakikalar sonra netleşecek.

Hadi bu forka kimler nasıl hazırlanıyor inceleyelim.

Borsalar

Paribu

31 Temmuz’da Paribu Bitcoin Cash’i destekleyeceğini duyurdu.

Koinim

30 Temmuz’da Koinim Bitcoin Cash’i destekleyeceğini duyurdu.

ViaBTC

17 Temmuz’da ViaBTC Bitcoin forkunu kabul ettiklerini, yeni bir maden havuzu başlattıklarını, Bitcoin Cash’i bünyelerinde listelediklerini ve Bitcoin’e 1 e 1 oranda Bitcoin Cash aktarımı yaptıklarını açıkladı.

OKCoin

23 Temmuz’da OKCoin ve OKEX Bitcoin forkunu kabul ettiklerini, Bitcoin Cash’i bünyelerinde listelediklerini ve Bitcoin’e 1 e 1 oranda Bitcoin Cash aktarımı yaptıklarını açıkladı.

BTCBox

8 Temmuz’da BTCBox Bitcoin forkunu desteklediğini açıkladı.

Bithumb

24 Temmuz’da Bithum, Bitcoin forkunu kabul ettiklerini, Bitcoin Cash’i bünyelerinde listelediklerini ve Bitcoin’e 1 e 1 oranda Bitcoin Cash aktarımı yaptıklarını açıkladı.

Mercury Cash

31 Temmuz’da Mercury Cash Bitcoin forkunu desteklediklerini, Bitcoin Cash’i bünyelerinde listelediklerini ve BCC/USD ile USD/BCC arasında işlem hizmeti vereceğini açıkladı.

Huobi

27 Temmuz’da Huobi Bitcoin Cash’i bünyesinde listeledi.

QuadrigaCX

27 Temmuz’da QuadrigaCX hem BTC hem de BCC ile işlem yapacaklarını ve kullanıcılarına Bitcoin’leri kadar Bitcoin Cash vereceklerini açıkladı.

toubi.com

25 Temmuz’da toubi.com  hem BTC hem de BCC ile işlem yapacaklarını ve kullanıcılarına Bitcoin’leri kadar Bitcoin Cash vereceklerini açıkladı.

Korbit

26 Temmuz’da Korbit BTC hem de BCC ile işlem yapacaklarını ve kullanıcılarına Bitcoin’leri kadar Bitcoin Cash vereceklerini açıkladı.

BTCPOP

19 Temmuz’da BTCPOP forktan sonraki tüm gelişmeleri kabul edeceğini açıkladı.

Kraken

27 Temmuz’da Kraken Bitcoin forkunu kabul ettiklerini, Bitcoin Cash’i bünyelerinde listelediklerini ve Bitcoin’e 1 e 1 oranda Bitcoin Cash aktarımı yaptıklarını açıkladı.

Coinfloor

24 Temmuz’da Coinfloor BTC ve BCC ile işlem yapacaklarını açıkladı. 28 Temmuz’da şirket Bitcoin Cash’i listelediklerini bildirdi ve kullanıcılarına 1 e 1 oranda aktarım yapılacağını söyledi.

HitBTC

26 Temmuz’da HitBTC hem BTC hem de BCC ile işlem yapacaklarını açıkladı.

QUOINEXCHANGE

27 Temmuz’da QUOINEXCHANGE Bitcoin forkunu kabul ettiklerini, Bitcoin Cash’i bünyelerinde listelediklerini ve Bitcoin’e 1 e 1 oranda Bitcoin Cash aktarımı yaptıklarını açıkladı.

Bitfinex

27 Temmuz’da Bitfinex Bitcoin forkunu kabul ettiklerini, Bitcoin Cash’i bünyelerinde listelediklerini ve Bitcoin’e 1 e 1 oranda Bitcoin Cash aktarımı yaptıklarını açıkladı.

Bitgrail

Bitgrail 28 Temmuz’daBitgrail hem BTC hem de BCC ile işlem yapacaklarını ancak durum stabil hale gelirse başlatacaklarını açıkladı.

BitStarEX

29 Temmuz’da BitStarEX hem BTC hem de BCC ile işlem yapacaklarını ancak durum stabil hale gelirse başlatacaklarını açıkladı.

Mercado Bitcoin

29 Temmuz’da Mercado Bitcoin hem BTC hem de BCC ile işlem yapacaklarını ancak durum stabil hale gelirse başlatacaklarını açıkladı.

MrCoin

MrCoin hem BTC hem de BCC ile işlem yapacaklarını ancak durum stabil hale gelirse başlatacaklarını açıkladı.

YoBit.net

31 Temmuz’da YoBit BTC/BCC ve BCC/BTC işlemlerini başlattı.

Cüzdanlar

Bitmain

22 Temmuz’da Bitmain forku kabul ettiklerini Bitcoin ABC protokolünü uyguladıklarını ve Bitcoin Cash için yeni cüzdanlar vereceklerini açıkladı.

Bitcoin Classic

28 Temmuz’da Bitcoin Classic forku kabul ettiklerini, kullanıcıların BTC’yi BCC’ye çevirmelerine izin verdiklerini ve Bitcoin Cash için yeni cüzdanlar vereceklerini açıkladı.

Bitcoin Unlimited

Bitcoin Unlimited forkun başlatıcılarından bri olarak adlandırılabilir. Nisan ayında SegWit’i desteklemediklerini beyan etmişlerdi.

BXT

Temmuz ayında BXT fork’u kabul ettiklerini ve Bitcoin Cash için yeni cüzdanlar açtıklarını açıkladı.

Ledger

24 Temmuz tarihinde Ledger forku kabul ettiklerini, kullanıcıların BTC’yi BCC’ye çevirmelerine izin vereceklerini ve Bitcoin Cash için yeni cüzdanlar vereceklerini açıkladı.

TREZOR

27 Temmuz’da TREZOR forku kabul ettiklerini, kullanıcıların BTC’yi BCC’ye çevirmelerine izin verecelerini ve Bitcoin Cash için yeni cüzdanlar vereceklerini açıkladı.

Electron Cash

31 Temmuz’da kurulan Electrum’un parçası olan Electron Cash forku destekleyeceklerini açıkladı.

BTC.com

27 Temmuz’da BTC.com Bitcoin Cash için yeni cüzdanlar ve kullanıcılarının mevcut Bitcoin’leri kadar Bitcoin Cash vereceklerini açıkladı.

Freewallet

28 Temmuz’da Freewallet Bitcoin Cash için yeni cüzdanlar ve kullanıcılarının mevcut Bitcoin’leri kadar Bitcoin Cash vereceklerini açıkladı. Ayrıca BCC için ilk mobil uygulamayı piyasaya sunuyorlar.

Coinomi

22 Temmuz’da Coinomi forku her yönüyle kabul ettiklerini açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment