Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash Evangelisti Roger Ver, Kripto Para Borsasını Çıkarabilir

Bitcoin Cash evangelisti olarak adından sıkça söz ettiren Roger Ver, temel para birimi olarak Bitcoin Cash’in olduğu yeni bir kripto para borsası piyasaya sürebilir.

”Bitcoin Peygamberi” olarak da bilinen tartışmalı Bitcoin Cash fanatiği, BTC/BCH forkundan önce bile kripto para birimlerine ve özellikle Bitcoin‘e verdiği destekle de öne çıkmaktaydı. Roger Ver Bloomberg kaynağına verdiği bir açıklamada, kendi şirketinin bunu istemesi durumunda ”çok ama çok ucuza” bir kripto para borsası kurabileceğini belirtti.

”Eğer bunu kendimiz kurarsak, çok ama çok ucuza yapabiliriz ve tam olarak istediğimiz şeyi elde edebiliriz.”

”Ancak uzun süredir etrafta olan  ”etkili ve güvenilir olduğu kanıtlanmış” bir borsanın güvenliğine sahip değiliz.”

Kripto para borsası kurma planları hala ilk aşamalarında ve Ver kendisinin bunu sıfırdan mı kurması gerektiğine yoksa hali hazırda aktif ve çalışan bir borsayı satın alarak mı yapması gerektiğine henüz karar vermemiş.

Ver iki şekilde de borsanın zaten bir madencilik havuzuna ve hem BTC hem de BCH destekleyen bir cüzdana sahip olan Bitcoin.com tabanlı olarak yapılacağını ifade etti. Bitcoin.com geçtiğimiz kasım ayında Bitcoin olarak Bitcoin Cash (BCH) kripto para birimini gösterdiği için tepkilere neden olmuştu. Bir çok kişi Google üzerinden Bitcoin arattıklarında Bitcoin.com sitesindeki Bitcoin Cash ile karşılaşmayı oldukça kafa karıştırıcı bulduklarını iddia etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment