Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash Fiyatı Önemli Yükseltme Öncesi Yükselişte: Binance de Destekleyecek!

Bitcoin (BTC) forku Bitcoin Cash üzerinde bugün gerçekleşecek “CashTokens” isimli önemli güncelleme BCH fiyatında yaklaşık %6’lık yükselişi beraberinde getirdi.

Bitcoin Cash için kritik değere sahip CashTokens yükseltmesi bugün TSİ 15.00 sularında gerçekleşecek. Merakla beklenen yükseltme, adeta Ethereum (ETH) merkezli ERC-20 protokolüne benzer bir yapıyı devreye sokacak ve merkeziyetsiz uygulamaların (dApps) doğrudan Bitcoin Cash ağı üzerinde kullanılıp geliştirilmesine olanak tanıyacak.

Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamaya göre CashTokens, ağ yükseltmesi merkeziyetsiz yapılarla entegrasyonun ötesinde işlem sürelerini hızlandırmaya yardımcı olan daha küçük işlem boyutlarına olanak tanıyacak ve ağ üzerinde ekstra bir güvenlik sağlayacak.

Binance de destekleyecek

Söz konusu ağ yükseltmesi kripto para borsası Binance tarafından desteklenecek. Binance saat 15.00 da gerçekleşecek yükseltmeye hazır olmak adına TSİ 14.30 itibariyle BCH yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacak. BCH yatırma çekme işlemleri, yükseltmenin ağ ile entegrasyonu tamamlanıp stabil akış sağlanınca tekrardan aktif hale getirilecek.

Bitcoin Cash üzerinde uzun zaman sonra yapılan bu kritik yükseltme ve akabinde gelen Binance desteği fiyat üzerinde son 24 saatte %6’ya yakın yükselişi tetikleyerek yatırımcıları da mutlu etti.

CoinGecko verilerine göre BCH, yazım esnasında 118,52 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!