Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash SV’den Yeni Bir Tehdit Daha: Kripto Para Borsası Kraken’in Adı, SEC Soruşturmasında Geçiyor

Bitcoin Cash hard fork’u ile ilgili karmaşa hala devam etmekte. Kripto para piyasasının yaşadığı düşüşün yanı sıra, görünüşe göre artık kripto para borsaları da ipin ucunda veya böyleymiş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Kraken kripto para borsası ise, Bitcoin Cash taraftarlarından birisi olan Calvin Ayre‘nin hedefi haline geldi.

Kraken, Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin Cash SV (BSV) kripto para birimlerini listeleyeceğini duyurduğu açıklamasından sonra, BSV taraftarlarından sağlam bir tepki çekmişti. Borsa hem BCH sembolünün Bitcoin Cash ABC zincirine verileceğini, hem de BSV için olan işlemlerin 30 onaya, Bitcoin Cash ABC’nin ise sadece 15 onaya ihtiyaç duyacağını açıkladı.

Sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren Calvin Ayre ise, ABC zincirinin çökeceği tahmininde bulunduktan sonra, şu an kendilerine sızdırılan belgelere göre devam eden SEC soruşturmalarında Kraken’in de adının geçtiğini ifade etti.


Bunun yanı sıra elde ettiği özel belgeleri önümüzdeki hafta yapılacak konferansta açıklayacağını da belirten Ayre, bundan sonra Amaury, Roger, Jihan, Jess Powel ve Kraken kripto para borsasının hayatlarının çok daha ”heyecan verici” bir hal alacağını söyledi. Ayre son olarak belgelerde ”piyasa manipülasyonu ve dahası” bulunduğuna da değindi.


Bunların blöf olup olmadığını ise, önümüzdeki hafta göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment