Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash Yatırımcılarını Sevindirecek Haber, Yeni Kurulan Borsadan Geldi!

Toplam piyasa değerine göre dünyanın en büyük dördüncü kripto para birimi konumunda olan Bitcoin Cash, son dönemlerde ciddi bir gelişme kaydetmedi ve bu durum birçok BCH yatırımcısını endişelendirmeye başladı.

BCH topluluğunun önde gelenlerinden birisi olan Roger Ver’in desteklediği Bitcoin.com son dönemlerde Bitcoin Cash için en önemli gelişmelerden birisine imza attı ve kendi adını taşıyan kripto para borsasını piyasaya sürdü. Bununla da kalmayan Bitcoin.com, yeni ortaya çıkan bir habere göre Bitcoin Cash türev ürünleri için çeşitli kurumlarla görüşmelere başladı.

Bitcoin.com’un yeni piyasaya sürülen kripto para borsasının başındaki isim olan David Shin, Bloomberg’e yaptığı bir açıklamada BCH türev ürünleri için CFTC’nin onayını almış borsalarla görüşmelere başladığını vurguladı.

”BCH vadelilerini CFTC tarafından denetlenen borsalardan birisinde listelemeyi deneyeceğiz ve bu sayede ABD içerisinde kurumsal yatırımcılar tarafından kullanılabilecek bir ürün sahibi olabiliriz.”

Roger Ver’in geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Ethereum’u geçeceklerini belirtmesi o an için anlamlı gelmemiş olsa da, yapılan bu hamle aslında Ver’in açıklamayı yapmadan önce kafasında buna benzer planların olduğunu göstermekte.

David Shin de açıklamasının devamında amaçlarının BCH’yi en büyük dördüncülükten, üçüncülük veya ikinciliğe taşımak olduğunu itiraf etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment