Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Çöküşlerini Bilen Trader Binance’den 39 Milyon USDT Çekti: Neler Oluyor?

Kripto para piyasasındaki doğru tahminleri ile tanınan bir trader’ın Binance’ten 39 milyonluk USDT çekmesi sosyal medyada spekülasyonlara neden oldu.

On-chain analitik platformu Lookonchain 7 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, CGR olarak bilinen bir trader’ın Binance’ten 39 milyon USDT çektiğini aktardı. Yayılan haber sosyal medya kullanıcılarını hızla spekülasyona sürüklese de GCR bunun rutin bir işlem olduğunu dile getirdi.

Paylaşımda, kripto para piyasasının Kasım 2021 zirvesini tahmin ederek buna göre aksiyon alan, Terra (LUNA) çöküşünü ön görerek short (kısa) pozisyon açan ve FTX iflası öncesinde takipçilerine paralarını çekmeleri konusunda uyarıda bulunan söz konusu trader’ın bu hamlesine dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.

Trader’ın geçmiş öngörülerindeki başarısını fark eden kullanıcılar kendisine bunun bir düşüş sinyali olup olmadığını sordu. CGR konu hakkında yaptığı açıklamasında, yalnızca tatile çıktığını ve genel olarak varlıklarının %10’undan fazlasını merkezi borsalarda (CEX) bırakmamaya dikkat ettiğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!