Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin.Com’da Artık Bitcoin Cash ile Hediye Kartı Almak Mümkün!

Bitcoin ve Bitcoin Cash ile ilgili çeşitli ürünlerin yer aldığı Bitcoin.Com’un store bölümünde önemli bir yenilik yaşanıyor. Çıkan haberlere göre, Egifter isimli platform ile yapılan anlaşma sonucunda artık sitede 300’den fazla hediye çeki, Bitcoin Cash ödenerek  satın alınabilecek.

Geçtiğimiz Nisan ayında kripto para odaklı tişört, koin, ya da diğer ürünlerin satılması için açılan Bitcoin.com, kısa bir süre içinde ciddi başarı elde etmeyi başarırken, artık Egifter ile yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından bu sürecin daha iyi bir şekilde yönetilmesi amaçlanıyor.

Adidas, Uber, Nike, Dominos, Nordstrom, Panero, HBO, DSW, Dunkin Donuts, American Eagle ve The Home Depot gibi birçok uluslar arası markanın hediye kartları, artık Bitcoin Cash ödenerek alınabilecekken, bu özelliğin birçok kripto para takipçisinin ciddi manada ilgisini çekmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bitcoin.Com’un e ticaret sorumlusu Blake Moore, bu partnerlik sayesinde Bitcoin Cash kullanım alanını arttırmak istediklerini ifade ederken, Bitcoin Cash’in bu tarz şeyler için kullanılacak olmasının önemli olduğunu belirtti. Başarılı yönetici, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

”Artık dünyanın en önde gelen 300 markasının hediye kartları Bitcoin Cash vasıtası ile alınabilecek. Bu bizim için çok önemli çünkü bu durumun Bitcoin Cash kullanım oranlarını arttıracağını düşünüyoruz. Bunu kolay bir şekilde müşterilerimze sunmak ve en basit – kullanımı kolay ara yüz ile bu işi götürmek istiyoruz.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment