Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Devi Kripto Para Yatırımını 100 Milyon Dolar Artırmak İçin Kolları Sıvadı!

Global finansal hizmetler şirketi Galaxy Digltal, kripto para yatırımları için 100 milyon dolarlık fon oluşturuyor.

Galaxy Digltal, devasa bir kripto para fonu için kolları sıvadı. CoinDesk ile paylaşılan bir yatırımcı e-postasında, erken aşamadaki kripto şirketlerine yatırım yapacak 100 milyon dolarlık bir fon oluşturulduğuna yer verildi. Fonun adı Galaxy Ventures Fund I LP olarak açıklandı.

Şimdiye kadar yatırımlarını kendi varlıkları üzerinden yapan şirket, 100 milyon dolarlık fon için harici kurumsal şirketler ve yatırımcılardan destek alacağını söyledi. Galaxy Digltal son altı yılda 100’den fazla projeye 200 milyon dolar yatırım yapıldığını hatırlattı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Galaxy’nin iletişim sorumlusu Mike Wursthorn, bu adımın kripto para ekosisteminin büyümesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi:

Kripto para girişimlerine ve blockchain altyapısına yatırım yapma konusundaki başarılı geçmiş performansımızı geliştirmekten heyecan duyuyoruz. Yıllardır bu yenilikçilerin arkasına kendi sermayemizi koyuyoruz.  Şimdi dış yatırımcılarla ortak olmak üzere Galaxy Ventures Fund I LP’yi başlatıyoruz; bu, umut verici erken aşama girişimleri destekleyerek kripto para ekosistemini beslemeye devam etmemize olanak tanıyor

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!