Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Diamond Binance Üzerinde Listelendi – Fiyat Yüzde 220 Oranında Artış Gösterdi

5 Eylül 2018 tarihinde, Bitcoin’in bir hard fork versiyonu olan Bitcoin Diamond (BCD), ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance üzerinde kullanıma açıldı. Aynı gün içerisinde, piyasa hacmine göre en büyük 23. kripto para birimi BCD, 24 saat içerisinde %210’a ulaşan bir artış yakaladı.


Bitcoin Diamond geçtiğimiz hafta içerisinde oldukça stabil bir grafik çizmişti ama Binance’ın bugünkü duyurusunun ardından adeta şahlandı. Söz konusu haber sonrası Bitcoin Diamond birim fiyatı 4 doların üzerine çıktı.

Günün başlangıcında Bitcoin Diamond fiyatı 2.35 dolar seviyesinde gezinmekteydi. Bitcoin Diamond fiyatı Binance haberi öncesi küçük dalgalar halinde iniş ve çıkışlar yaşamış olsa da, söz konusu duyuru sonrası hiç durmadan yükselişe geçti. Çoğu kripto para topluluğu üyesi ise bunun da klasik pump ve dump olaylarından olduğunu düşünüyor.

Crypto Clues isimli Twitter kullanıcısı şu yorumda bulundu:

”Bu da Binance’ın konuşmakta olduğu şu ”kalite” projelerden birisi olmalı.”

Başka bir kullanıcı ise şunları ifade etti:

”Bitcoin diamond ne? proje ne? takımın lideri veya üyeleri kim?”

Çoğu kripto para topluluğu üyesi Binance’ın ”shitcoin” listelemesinden dolayı muzdarip. Bitcoin Diamond basın saatine göre 4.31 dolarlık birim fiyata, %220’nin üzerinde artışa ve 662 milyon doların üzerinde piyasa hacmine sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Cihangir
    Posted 05 Eylül 2018 - 18:28 18:28

    Bitcoin Diamond Binance üzerinde zaten işlem görüyordu. Son gelişme Bitcoin Diamond’un yatırma çekme işlemlerinin tekrar aktif edilmesi ile ilgiliydi. Yani BCD ile Binance arasında ilişki yeni değil. Bu sebeple gelişmenin yanlış biçimde haberleştirildiğini düşünüyorum.
    Bu konuda daha ayrıntılı bilgiyi posta yolu ile de talep ederseniz veririm.

Leave a comment