Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Düşüş Halinde: 5 Bin Doların Altını Görecek Mi?

(9 Nisan 2019) Bu sabah kripto para piyasasının genel itibariyle kırmızıya büründüğünü ve pek çok koinin düşüş halinde olduğunu görüyoruz.

Kripto para piyasası geçtiğimiz günlerde kayda değer bir çıkış yakaladı ve bunun sonucunda Bitcoin, Ethereum gibi koinlerin fiyatları yüksek seviyelere ulaştı. Bu sabah ise geçtiğimiz günlerde yaşanan artışların ardından genel bir düşüş hali görüyoruz.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz yirmi dört saat içerisinde yüzde 1.03 oranında düşüş yaşadı ve 5 bin 224 dolar seviyesine geriledi.

Çok kısa bir süre önce 5 bin dolar seviyesini aşmayı başaran Bitcoin’in bir sonraki hedefi 5 bin 300 dolar seviyesi gibi görünüyordu. Bitcoin’in şu anki hedefi ise yalnızca 5 bin doların üstünde kalmak olabilir.

Ticaret hacmi 15.8 milyar dolar seviyesine gerileyen Bitcoin’in piyasa değeri de 92.1 milyar dolar düzeyine gerilemiş durumda.

Ethereum

Tıpkı Bitcoin gibi geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde kayda değer bir çıkış yakalyan Ethereum de an itibariyle düşüş halinde.

Dünden bugüne yüzde 3.10 oranında düşüş yaşayan Ethereum’un anlık fiyatı 176 dolar.

Genel Bakış

Bunlarını yanı sıra özellikle Litecoin, Bitcoin Cash ve Binance Coin gibi koinlerin ciddi oranlarda düşüşler yaşadıklarını görebiliyoruz.

Litecoin yüzde 5.70, Bitcoin Cash yüzde 5.56, Binance Coin ise yüzde 7.18 oranında düşüş yaşıyor. Bu durum LTC’yi 86, BCH’yi 298, Binance Coin’i ise 17 dolar seviyesine geriletti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment