Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Düşüş Yaşasa da 4 Bin Doların Üstünde Kalmaya Devam Ediyor

(22 Mart 2019) Bu sabah kripto para piyasasına baktığımızda çoğu koinin düşüş halinde olduğunu görüyoruz. Geçtiğimiz günün sabahında hafif bir artış yaşayan Bitcoin ve Ethereum gibi koinlerin büyük bir kısmı an itibariyle düşüş yaşıyor.

Özellikle Bitcoin Cash, Litecoin ve Binance Coin gibi koinlerin epey kayda değer oranlarda düşüş yaşadıklarını söylemek mümkün. Bunun yanı sıra Stellar gibi koinler de düşüş halindeler.

Bitcoin

Piyasanın en büyük kripto parası olan Bitcoin geçtiğimiz güne kıyasla yüzde 1.26 oranında düşüş yaşadı ve 4 bin 28 dolar seviyesine geriledi.

Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saat içerisinde 10.6 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Bitcoin’in anlık piyasa değeri 70.9 milyar dolar seviyesinde.

Bitcoin her ne kadar düşüş yaşamış olsa da uzun süredir aşmaya çalıştığı 4 bin dolar barajının üstünde kalmaya devam ediyor.

Ethereum

Bitcoin’in ardından piyasanın en büyük koini olan Ethereum da geçtiğimiz güne kıyasla kayda eğer oranda kayıp yaşadı.

Son yirmi dört saatlik zaman dilimi içerisinde yüzde 2.62 oranında kayıp yaşayan Ethereum an itibariyle 136 dolardan satışa sunuluyor. Bunun yanı sıra 5 milyar dolarlık ticaret hacmi bulunan Ethereum’un şu anki piyasa değeri 14.3 milyar dolar.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra XRP, Litecoin, Bitcoin Cash gibi koinlere baktığımıza bunların da düşüş yaşadıklarını görebiliyoruz.

XRP yüzde 1.90 oranında düşerek 0.31 dolara, Litecoin yüzde 2.11 oranında düşerek 59 dolara, Bitcoin Cash ise yüzde 3.73 oranında düşerek 154 dolara kadar geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment