Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Eğer Bu Direnci Aşarsa Devamı Gelebilir: FxPro Analisti Açıkladı!

Kıdemli analist, Bitcoin (BTC) için yükseliş beklentisini paylaşarak direncin aşılması durumunda yaşanabilecekleri aktardı.

FxPro’nun kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich, CoinDesk’e gönderdiği bir e-postada, Bitcoin’in Ağustos başından bu yana bu seviyede bir satış baskısı biriktiğini belirtti.

Bitcoin’in, günün başlangıcından bu yana %3,2 ve son 24 saat içinde yaklaşık %4,5 değer kazanarak tekrar 61.000 doların hemen altındaki 50 günlük hareketli ortalamayı test etmeye yaklaştığını aktardı.

Kuptsikevich, 9 Ağustos’tan bu yana Bitcoin’in satışa maruz kaldığı bu direnç seviyesinin aşılması durumunda, fiyatın 62.700 dolar civarındaki 200 günlük hareketli ortalamayı (MA200) test edebileceğini söyledi.

Bu seviyelerin üzerinde bir konsolidasyonun, genel kripto para piyasasındaki duyarlılığı önemli ölçüde iyileştirerek daha aktif alımları teşvik edebileceğini ekledi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 59.200 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!