Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin En Son Bu Seviyeyi Kırdığında Yüzde 375 Yükseldi! Rekor Bekliyor

Kripto para analisti The Crypto Dog, Bitcoin’in (BTC) büyük bir kırılım yaptıktan sonra ralliye hazırlandığını düşünüyor.

800 binden fazla takipçisi olan analist, Bitcoin’in 2020’dekine benzer bir grafik çizebileceğini söyledi. Bitcoin, o tarihte birkaç ay içerisinde 14.000 dolardan 69.000 dolara kadar yükseldi.

“BTC en son böyle bir seviyeyi kırdığında yüzde 375 pump görmüştük” diyen analist, Bitcoin’in mevcut seviyeleri kırdıktan sonra yüzde 375’lik bir yükseliş yaşadığına dikkat çekiyor.

Image

Analistin grafiğine göre Bitcoin, yaklaşık 68.3000 dolarlık direnç seviyesini aştıktan sonra bir kırılım yapabilir ve ralliye başlayabilir. Bitcoin fiyatı, yazım sırasında 66.880 dolar seviyesinde.

The Crypto Dog, Bitcoin’in yukarı yönlü büyük bir patlamanın erken aşamalarında olabileceğine dair işaretler gördüğünü söylüyor. “Kayda değer bir dip görmeden devamlı bir yükseliş trendinin olması, genelde büyük bir ralliden önce görülür” diyen analist, büyük rallilerin başlangıcında önemli bir düşüş olmadan devam eden bir yükseliş eğiliminin sıkça yaşandığını belirtiyor.

Analist ayrıca bu seferki rallinin Bitcoin’i daha önce görülmemiş seviyelere taşıyacağını ve tüm zamanların fiyat rekorunun tazeleneceğini düşünüyor.

The Crypto Dog, aynı zamanda Solana (SOL) tabanlı memecoin Bonk’un (BONK) fiyat hareketini yakından izliyor. Trader, BONK’un bu yılki güçlü fiyat hareketi nedeniyle genel kripto piyasasından daha iyi performans göstermeye devam edeceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!