Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Ethereum ve XRP Düşüyor, Waves Yükseliyor!

Kripto para piyasası Ocak ayının son haftasına girilmesinden beri oldukça ‘kızıl’ günler geçirmekte. Bitcoin’in saatler içerisinde 3.500 dolar altına inmesi ile başlayan piyasa, önde gelen bütün kripto para birimlerinin ciddi zararlar etmesi ile devam ediyor.

Basın saatine göre 3.448 dolardan el değiştiren Bitcoin‘e, 105 dolara kadar gerileyen Ethereum ile 0.29 dolara kadar düşen XRP eşlik etmekte. Top 10 kripto para biriminin hepsi düşüş yaşarken, piyasa hacmine göre top 20 arasında yer alan kripto para birimlerinden birisi ciddi bir yükseliş göstermekte.

Waves Yükselişinin Sebebi Airdrop Mu?

Basın saatine göre %14.77’lik bir yükselişe sahip olan Waves, 2.94 dolardan el değiştiriyor ve 3 doları aşmasına çok az kaldı. 294 milyon dolarlık toplam piyasa hacmi ile 20. sırada yer alan Waves, top 20 arasında yeşil bir görüntü çizen tek kripto para birimi konumunda.


Waves’in yaşadığı yükselişin sebebi tam olarak bilinmese de, Waves kurucusu ve CEO’su olan Sasha Ivanov tarafından yapılan bir duyuru bunun hakkında ipuçları barındırmakta. Ivanov, dün kendi Twitter hesabından yaptığı duyuruda 30 milyon VOSTOK tokeninin, Waves ve WCT kullanıcılarına dağıtılacağını açıkladı. Yapılan duyuruya göre bilinen borsalar dışındaki bütün adresler airdrop etkinliğine katılabilecek ve en azından 1 WAVES/ECT bakiyesine sahip bütün hesaplara sahip oldukları miktar kadar airdrop yapılacak.

Tron tarafından da yapılan BitTorrent airdrop etkinliği, kısa süreli de olsa TRX fiyatında bir ivme yaratmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment