Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 11.500 Dolara Çıkabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin geçtiğimiz hafta yaşadığı düşüş ile tekrar dört haneli seviyeye geri dönmüş ve birçok analist BTC’nin yeni bir dibe doğru ilerliyor olabileceğini vurgulamıştı. BTC bütün analistleri yanılttı ve dün akşam 500 dolarlık bir yükseliş ile önce 10.000 dolara daha sonra ise bugün itibariyle 10.400 dolara kadar yükseldi.

Kripto para piyasa analisti CL, dün yayınladığı bir grafikte Bitcoin’in oransal kırılmasına dikkat çekti ve böyle bir kırılmanın bir defa olduğunda bunun şans olabileceğini, ancak iki üç kere olduğunda bunun şans olmadığını ifade etti.  Newsbtc tarafından yayınlanan bir haber ve grafikte ise BTC’nin aynı 2018 yılının sonlarında görülen bir tablo çizdiği dile getirilmekte.

Bitcoin o tarihlerde 4.000 dolardan yükselişe geçerken, bu sefer 9.500 dolardan yükselişe geçmiş olabilir. Murad Mahmudov da yakın zamanda yaptığı bir analizinde 2018 yılının sonları ile şu anki piyasa arasında grafiksel benzerlikler olduğunu ifade etmişti. Eğer tarih kendisini tekrar ederse BTC’nin önümüzdeki günlerdeki hareketi önce 11.000 dolar, oradan da 11.500 dolar olacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment