Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver’in Kripto Para Borsası Sonunda Çıkıyor!

Bitcoin Cash’in ünlü liderlerinden Roger Ver neredeyse aylardır kendi kripto para borsasını piyasaya süreceği haberi ile gündeme gelse de, bugüne kadar söz konusu borsa hakkında herhangi bir önemli gelişme gerçekleştirilememişti.

Bir aydır artışa geçen spekülasyonlar sonrasında Roger Ver’in Bitcoin.com isimli kripto para borsası sonunda resmi olarak tanıtıldı. Bitcoin ve Bitcoin Cash’in tanıtımını yapan ve kullanımını arttırmayı hedefleyen Bitcoin.com sitesi içerisine çeşitli alım satım işlem çiftleri eklendi.

Şu an itibariyle sitede listelendiği görünen kripto para birimleri arasında Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP ve Litecoin yer alıyor. Borsa konu hakkında yaptığı açıklamada ilk üç ay boyunca kripto para yatırımcılarının herhangi bir alım satım işlemi yapmalarında  ek para kazanabilecekleri belirtildi.

Bitcoin.com’un yöneticilerinden olan Danish Chaudhry konu hakkında yaptığı açıklamalarda borsanın Coinbase veya Binance gibi önemli borsalarla mücadele etmeyi planladığını ve birkaç yıla bunları geçmeyi hedeflediğini vurguladı. Chaudhry buna ek olarak Bitcoin.com’un kripto para ekosistemindeki güvenilir birkaç platformdan birisi olduğunu ve bununla beraber çok fazla yatırımcıya ulaşabileceklerini düşündüğünü ifade etti.

Bitcoin.com popüler bir site olsa da Roger Ver’in kötü ünü borsayı baltalayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment