Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Kurucu Ortağı CEO’luğu Bıraktı, Kız Arkadaşı Yerine Geçti!

Kripto para sektörünün en eskilerinden birisi olan milyarder Anthony Di Iorio, yeni yaptığı bir açıklama ile Jaxx cüzdan üreticisi Decentral’den ayrıldığını, ayrılış sebebinin ise daha fazla hayır işi yapmak olduğunu vurguladı.

Aynı zamanda Ethereum’un da kurucu ortağı konumundaki milyarder, Decentral’i fonlamaya ve yönetim kurulu başkanı olarak bütçeleri onaylamaya ise devam edecek. Di Iorio’nun iki yıllık kız arkadaşı olan Maggie Xu ise Ethereum kurucu ortağının yokluğunda şirketin yeni CEO’su oldu.

Eğer kız arkadaşım bir yol haritası geliştirir ve bunu bana sunarsa, bu onun hangi kaynaklara ihtiyacı olduğuna göre onaylanabilir. Eğer mantıklı gelirse Decentral’i fonlamaya devam etmekten mutluluk duyacağım.”

2018 yılında cüzdan hakkında açıklamalarda bulunan emekli CEO o tarihlerde bunun aylık bir milyon kullanıcıya ulaştığını ve ShapeShift ile olan ortaklık sayesinde 2 milyar dolardan fazla kripto para işlemi yaptığını vurgulamıştı. Ancak daha sonra ayı piyasası ortaya çıktı ve ShapeShift’in DeCentral olan ortaklığında da çatlaklar oluştu. Di Iorio yaptığı en güncel açıklamada elemanlarını yarıya indirdiklerini ve günümüzde 14 çalışana sahip olduklarını iletmişti.

Cüzdan üreticisi piyasanın toparlaması ile yeniden eleman almaya başladı ve CEO şirketi iyi bir durumda bırakarak emekli olduğunu belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment