Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 2022 Yılında 200 Bin Dolara Ulaşabilir – Brock Pierce

Block One Eski Strateji Yöneticisi Brock Pierce, bitcoin fiyatının 2022 yılında 200 bin dolara kadar çıkabileceğine inanıyor.

29 Aralık tarihinde yayınlanan “Fox Business show Morning with Maria“a katılan Pierce, programda mevcut piyasa durumu, Bitcoin’in altcoinler üzerindeki etkisi, regülasyonlar ve Bitcoin’in geleceği hakkında konuştu.

Hükümetlerin aşırı miktarlarda itibari para birimi bastığı ve enflasyonun bu denli arttığı ekonomik durumda, gelecek yıl bitcoin fiyatının 100 bin dolara ulaşabileceğini hatta 200 bin dolara bile çıkabileceğini söyleyen Pierce;

Gelecek yıl bitcoin fiyatı 100 bin dolara ulaşırsa şaşırmam. Hatta fiyatın 200 bin dolar bandını geçip daha sonra tekrar düşmesi bile olası bir durum olur.

dedi.

Diğer varlıklara göre daha değişken ve düzensiz olan bitcoin’in, geleneksel finans varlıkları karşısında bir korunma yöntemi olmadığını kabul eden Pierce, Bitcoin’in altın ve gayrimenkule oranla daha yüksek getiri sağladığı için yatırımcıları cezbettiğini söyledi.

Pierce ayrıca son zamanlarda kripto sektörü için gündeme gelen regülasyonlar hakkında fikirlerini dile getirdi. Daha çok Senatör Elizabeth Warren’ın sektöre olan sert tutumu hakkında konuşan Pierce, Warren ve ekibinin regülasyonlardan önce kripto sektörü hakkında daha fazla araştırma yapması gerektiğini düşünüyor.

Onu bilgilenmeye devam etmesi için destekliyorum. Öğrenmek ve bir fikir oluşturmak için zaman ayırmasına sevindim. Ancak bunu yapmadan önce doğru bilgiye sahip olduğunuzdan emin olmalısınız.

Bunun yanı sıra bitcoin servetinin piyasaya erken giren insanlar arasında dağıldığı konusunda Warren ile hemfikir olan Pierce, bu durumun Bitcoin’in gelecekteki merkeziyetsizliği için değişmesi gerektiğini söyledi.

Block.one ve Tether gibi projeler ile bağlantısı bulunan Pierce, ayrıca 2020 ABD Başkanlık seçimlerine aday olmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!