Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 8 Bin 300 Doları Zorluyor

Geçtiğimiz günlerde 8 bin doların altına düşen Bitcoin, dün kendini toplayarak yeniden 8 bin doların üstüne çıkmayı başardı.

Coinmarketcap verilerine son yirmi dört saat içerisinde yüzde 3.50 oranında artış yaşayan Bitcoin yeniden 8 bin 260 dolar seviyesine çıktı.

Fiyat Toparlandı

Bitcoin birkaç gün öncesine kadar 8 bin dolar seviyesinin altına düşmüş ve pek çok yatırımcıyı endişelendirmişti. Fakat fiyat son birkaç saat içerisinde kendini topladı ve yeniden 8 bin 200 dolar seviyesine çıktı.

Bitcoin fiyatı yeniden 8 bin doların üstüne çıkmış olsa da fiyatın yükselmeye devam edip etmeyeceği hala belli değil. Bazı analistlere göre Bitcoin’in uzun vadede yükselişe geçmesi için kısa vadede daha fazla değer kaybetmesi gerekiyor.

Josh Rager gibi analistlere göre Bitcoin’in yeniden 8 bin doların üstüne çıkması gayet olumlu bir gelişme. Ancak Bitcoin’in gerçekten yükselişe geçip geçmediğini anlamak için biraz daha beklemek gerekiyor.

Piyasa Değişiyor

Bitcoin birkaç gün önce değer kaybetmeye başladığı zaman Bitcoin’den uzun pozisyon alan bazı yatırımcılar on milyonlarca dolarlık pozisyonlarını tasfiye etmek zorunda kalmışlardı.

Bunun üstüne Bitcoin’den uzun pozisyon alan yatırımcıların sayısında ciddi bir azalma yaşanmaya başladı. Ancak Skew tarafından paylaşılan verilere göre bu sayı son zamanlarda yeniden yükselmeye başladı.

Skew tarafından paylaşılan grafikte de görülebileceği üzere Bitcoin fiyatının yükselişe geçeceğine inanan yatırımcıların sayısı ekim ayı boyunca artış gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment