Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı ABD Verisi ile ATH Tazeleyebilir: Cuma Günü Yükseliş Hızlanacak!

QCP Capital analistleri, cuma günü ABD’den gelecek verilerle birlikte kripto para piyasasında yeni bir yükseliş dalgası bekliyor.

Kripto para araştırma şirketi QCP Capital, ABD’nin cuma günü açıklayacağı tarım dışı istihdam verisinin kripto paralara yeni bir yükseliş getireceğini söyledi.

Piyasaların haziran ve temmuz aylarında faiz indirimi ihtimalini %0 olarak fiyatlamasına karşılık yükseliş beklentilerinin sürdüğünü dile getiren analistler, tarım dışı istihdam verisinin kritik bir rol üstleneceğini vurguladı.

BlackRock’ın Bitcoin ETF’i rekorlara doymuyor

Bununla birlikte BlackRock’ın Bitcoin ETF’inin tarihin en hızlı büyüyen ETF’i olduğu ve bunun fiyata yansıyacağı ifade edildi.

BlackRock’un BTC spot ETF’i, tarihin en hızlı şekilde 20 milyar doları aşan ETF’i olarak kayıtlara geçti. Bu başarının ardından, Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ilk BTC spot ETF’sini onayladı ve Avustralya’nın ilk BTC spot ETF’si bugün işlem görmeye başladı.

Geleneksel sermaye için dünya çapında benzeri görülmemiş giriş imkanları, Bitcoin fiyatını desteklemeye devam edebileceği lanse edildi.

Bu yükseliş ivmesine, bu Cuma açıklanacak Tarım Dışı İstihdam Verisi (NFP) ile daha da destek gelmesi bekleniyor. Piyasalar Haziran ve Temmuz aylarında faiz indirimi olasılığını %0 olarak fiyatlıyor, ancak zayıf bir veri bu durumu değiştirebilir. Bu, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırması için bir katalizör olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!