Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Fiyatı Libra Sayesinde Yükselecek”

Kripto para sektörünün ünlü isimlerinden Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının yıl sonuna doğru yükselmeye devam edeceğini düşünüyor.

Galaxy Digital’ın CEO’su Mike Novogratz kısa süre önce Bloomberg’e bir röportaj verdi ve kripto para sektöründeki güncel gelişmeler hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Novogratz son zamanlarda yaşanan gelişmelerin kripto para piyasasını olumlu yönde etkileyeceğini ve Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç ay içerisinde yükselmeye devam edeceğini düşünüyor.

Facebook’un Faydaları

Novogratz özellikle Facebook’un geliştirdiği dijital para projesinin kripto para piyasası için çok önemli olduğunu düşünüyor. Novogratz’e göre bu proje Dünya genelindeki kripto para kullanımının artmasını sağlayabilir.

Novogratz, Bitcoin fiyatının yükselmesini sağlayan bir diğer şeyin ABD-Çin arasındaki ticaret savaşı olduğunu düşünüyor. Kendisinin konu hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

“Bitcoin fiyatı Çin’le olan ticaret savaşı sayesinde yükseliyor. Dünya genelinde siyasi bir istikrarsızlık olduğu için yükseliyor. Bu süreçte Facebook’un da etkisi var.”

Novogratz tüm bu gelişmelerin kripto para piyasası için genel olarak olumlu olduğunu ve Bitcoin’in yıl sonuna doğru yükselmeye devam edeceğini düşünüyor. Öyle ki Novogratz yıl sonunda Bitcoin fiyatının yeniden 20 bin dolara çıktığını görebileceğimize inanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment