Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Ne Durumda, Yeniden Düşecek mi?

Kripto para piyasası bundan birkaç hafta önce sert bir düşüş yaşamıştı. Düşüşten önce 10 bin dolar seviyesinde seyreden Bitcoin, an itibarıyla 8-9 bin dolar aralığına çekilmiş durumda.

Bir süredir 8 bin 300 dolar bandında ilerleyen Bitcoin an itibarıyla 8 bin 326 dolar gibi bir fiyata sahip. Ancak bazı analistler fiyatın kısa süre içerisinde düşmeye başlayacağını düşünüyorlar.

Fiyat Düşebilir

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin’in şu anki fiyatı 8 bin 326 dolar seviyesinde. Bazı kripto para analistleri fiyatın kısa vadede düşeceğine inanıyorlar.

Bu analistlerden biri olan @TheCryptomist, Bitcoin fiyatının kısa vadede düşeceğini ancak uzun vadede yeniden yükseleceğini düşünüyor.

Bir başka analist olan @888Velvet da Bitcoin fiyatının şu an için yükselişe geçmeyeceğini ve biraz daha değer kaybedeceğini öngörüyor.

Bunların yanı sıra bazı kripto para takipçileri Bitcoin fiyatının kısa vadede 7 bin 200 dolara kadar gerileyeceğini ve o noktadan sonra yeniden yükselişe geçeceğini söylüyorlar.

Tepkiler Var

Bu analistler Bitcoin fiyatının düşeceğini düşünseler de bu görüşe katılmayan isimler de var.

Bitcoin fiyatının bir süre daha 8 bin dolar bandında kalacağına inanan isimler, Bitcoin’in kısa süre içerisinde kendini toparlayacağına ve yeniden 10 bin dolara kadar çıkacağına inanıyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment