Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Geçen Yılı Kopyalıyor: ‘God Candle’ ve Yüzde 190 Yükseliş Kapıda!

Inmortal, Bitcoin’in büyük bir parabolik yükselişe hazırlanırken bekleyişin neredeyse sona erdiğini belirtti.

Kripto analisti Inmortal, Bitcoin için büyük bir yükselişin yaklaştığını belirtti. X’teki 216.500 takipçisine seslenen analist, Bitcoin’in 2023’teki fiyat hareketlerini tekrarladığını vurguladı.

Geçtiğimiz yıl Bitcoin’in 30.000 dolar altında konsolide olduktan sonra parabolik bir yükselişle yeni zirvelere ulaştığını hatırlatan Inmortal, bu yılın da benzer bir seyir izlediğini söyledi.

Analist, Bitcoin’in bu yılki halving etkinliğinden sonra konsolidasyonun son aşamalarında olduğunu ifade ederek, bekleyişin neredeyse sona erdiğini aktardı.

Inmortal, bu konsolidasyon sürecinin, Bitcoin için devasa bir yukarı yönlü patlamaya hazırlık olduğunu öne sürdü:

Bu yüzden Bitcoin düşmüyor, çünkü bir şey geliyor. Ona ‘tanrı mum’u (God Candle) derler. Bugünden 365 gün önce parabolik bir hareketin eşiğindeydik. Ekim 2023-2024 birer kopyadır.

Ethereum’a da değinen Inmortal, 2.000 doların altına bir geri çekilmenin uzun vadeli yatırımcılar için büyük bir fırsat sunabileceğini belirtti.

Analist, bu senaryonun kesin olup olmadığını söylemenin zor olduğunu, ancak gerçekleşirse Ethereum’un yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğini dile getirdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 64.900 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!