Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Gerçekten Dijital Altınsa…”

Finans dünyasının ünlü isimlerinden Peter Schiff, dijital altın olarak adlandırılan Bitcoin hakkında yeni bir gönderi paylaştı.

Kripto para dünyasındaki pek çok isim Bitcoin’in dijital bir altın olduğunu öne sürüyor. Bu isimlere göre Bitcoin zor zamanlarda sığınılabilecek güvenli bir liman olarak işlev görebiliyor ve yatırımcıları ekonomik belirsizliklere karşı koruyabiliyor.

Gerçekten Dijital Altınsa…

Peter Schiff geçtiğimiz gün kendi sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak Bitcoin’i dijital altın olarak değerlendiren kişilere seslendi.

Schiff paylaştığı bu gönderide Bitcoin’in gerçekten dijital altın olup olmadığını sorguluyor. Schiff’e göre eğer Bitcoin gerçekten dijital altın olsaydı küresel piyasaların kötü durumda olduğu bu zamanlarda değer kazanıyor olurdu.

Schiff, Bitcoin’in dijital altın olduğunu öne süren kişilere şu soruyu soruyor:

“Eğer Bitcoin gerçekten dijital altınsa niye tam da değer kazanması gereken şu sıralarda değer kaybediyor? Eğer Bitcoin küresel piyasaların ve döviz piyasasının adeta kriz içerisinde olduğu bu dönemlerde değer kazanamıyorsa başka ne zaman kazanacak?”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • niki
    Posted 19 Ağustos 2019 - 17:32 17:32

    Slm cevap çok basit altın (merkezi)
    Btc ise (merkezi olmayan) yani hiç bir otoratiye bağlı olmayan dijital paradır.
    Dolayısıyla dünyadaki gelişmelerden etkilenmez.
    Zaten amaçta bu diğilmi Paranın piyasalardan etkilenmemesi (bağımsız) olması lazım değil mi?

Leave a comment