Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin “Hala Boğa Döngüsünde” Diyen Analist, Üç Bullish Sinyal Verdi

Kripto para analisti Ki Young Ju, piyasadaki boğa döngüsünün hala devam ettiğini ve bunun bir fırsat olabileceğini söyledi.

Blockchain analiz firması CryptoQuant’ın kurucusu Ki Young Ju, Bitcoin fiyatındaki volatilitenin azalmasıyla birlikte piyasanın “sıkıcı” bir hal almaya başladığını söyledi.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin fiyatı, son 30 gün içerisinde %7,2 düştü ve 62.600 doların biraz üstünden işlem görüyor.

Resim

Her iki tarafta da durgunluk var

CryptoQuant verilerine göre Bitcoin piyasalarında hem alıcı hem satıcı tarafından daha az hareketlilik görülmeye başladı.

Ki Young Ju, yatırımcıların pozisyonlarını kapatıp piyasadan kolaylıkla çıkmalarını sağlayan likiditenin de henüz “hazır olmadığını” ekledi.

Bitcoin’in üstündeki satış baskısı, geçtiğimiz haftalarda madenci satışlarından ve Alman hükümetinin transferlerinden etkilenerek arttı.

Ancak CryptoQuant verileri, madencilerin borsalara artık daha az miktarda Bitcoin gönderdiğini ve borsalarda bir süre boyunca alıcı bulamamış coinlerin de artık yavaşça satın alınmaya başladığını gösteriyor.

Bitcoin için alım fırsatı olabilir

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, piyasadaki mevcut şartlar doğrultusunda “Bitcoin balinalarının akümülasyon yapması için ideal zamanda” olduğumuzu söyledi.

Ki Young Ju, “Hala boğa döngüsünün içindeyiz. Sıkıcılık, fırsattır” yorumunu yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!