Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Halving Fiyatı Etkilemeyecek Mi? Analist Açıkladı

Bitcoin Halving’e artık 10 saatten bile az bir süre kaldı ve dört yıllık bekleyişin sonuna gelindi. Bitcoin Halving öncesinde piyasada görülen sert hareketler ise blok ödülü yarılanmasının çoktan fiyatlanmış olduğunun ve bundan sonra artışın gelmeyeceğinin düşünülmesine yol açtı.

Bitcoin Halving Fiyatı Yükseltebilecek Mi?

Peki Bitcoin Halving gerçekten de fiyatlandı mı? Önde gelen kripto para analistlerinden Vijay Boyapati, Twitter üzerinden yayınladığı tweet dizisinde BTC’nin blok ödülü yarılanmasının henüz fiyatlanmadığını ve “fiyatlanmak” olayının BTC için mümkün olmadığını belirtti.

Analist, BTC’nin hisse senetleri veya tahviller gibi geleneksel bir varlık olmadığını, bu sebeple fiyatlanma olayının Halving konusunda imkansız olduğunu vurguladı. Geleneksel piyasalarda “fiyatlanma” teriminin gelecekte olası bir para akışı sağlayacak bir olayın fiyatı arttırması için kullanıldığını belirten analist, BTC’nin aslında bundan bağımsız olarak artış yaşayacağını düşünüyor.

BTC basın saatine göre de önde gelen kripto para borsalarında yeniden 9.000 doların üstüne çıkarak aslında karışık sinyaller vermeye başladı. BTC bu hareketi ile  fiyatın hala yükselebileceğini de gözler önüne sermiş oldu. Bitcoin gerçekten de finansal varlıkların dışında kalıyor ve bu da lider kripto para biriminin sadece kendi indikatörlerine bağlı olarak yükseleceğini veya düşeceğini gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment