Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Halving Sonrasında Yükseliş Elde Edebilecek Mi?

Birçok kripto para analisti 2019 yılının başından itibaren bile 2020 yılının lider kripto para birimi Bitcoin için oldukça pozitif bir yıl olacağını belirtmeye başlamışlardı. Bitcoin gerçekten de 2020 yılına oldukça iyi bir başlangıç yapsa da Koronavirüs salgınının ortaya çıkması neredeyse her şeyi berbat etti.

Bitcoin’in Hedefi 70.000 Dolar Mı?

Bitcoin’in birim fiyatı 3.800 dolara kadar düştü ve hala 7.000 doların üzerinde bir kapanış yapabilmiş sayılmaz. Bunun yanı sıra önde gelen kripto para analistlerinden birisi olan PlanB ise Bitcoin’in stok-akım modeli sayesinde Halving sonrası rekor kıracağı konusunda iddialı.

PlanB, 4 nisan tarihinde yayınladığı tweet’inde, Mayıs ayındaki blok ödülü yarılanması sonrası Bitcoin’in birim fiyatının sonuna bir sıfır daha eklenebileceğini ve fiyatın 70.000 dolara çıkabileceğini iddia etti. Tabii ki bu tahmin birçok uzmana göre oldukça uçuk ve gerçekleşmekten uzak.

Yine de kripto para sektöründe ne zaman neyin olacağını tahmin etmek oldukça zor ve bu da analistin tahmininin imkansız olmadığını gösteriyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment