Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin 5.000 Doları Tahmin Eden Tone Vays: Ayı Piyasası 2019 Yazına Kadar Sürebilir

Önde gelen Bitcoin analistlerinden ve figürlerinden olan Tone Vays, yakın zamanda katıldığı röportajda, bütün kripto para sistemini yerle bir eden ayı piyasasından ve bunun getirdiği düşüşten konuştu.

CNBC ile yaptığı röportajda ilk olarak geçtiğimiz Ocak ayının ortalarında BTC’nin 5.000 dolar seviyesine inebileceğini belirten Vays, şöyle devam etti:

”Aslından bundan dolayı o kadar mutlu değilim ve bu keşke yanılmış olsaydım diyeceğim konulardan birisi çünkü ben bir Bitcoin hodler’ı olarak duruyorum ve ayı piyasası boyunca da Bitcoin’imi elimde tutacağım, ancak yine de bütün bunlar bitmeden önce biraz acı çekeceğimizi düşünüyorum.”

Daha önceki tahminlerine değinen Vays, Bitcoin’in büyük ihtimalle 4.000 dolardan daha aşağı inebileceğini ifade etti. Bitcoin için tahmin ettiği en düşük bölgenin ise 1.300 dolar bölgesi olduğunu vurgulayan Vays, Bitcoin’in bir ihtimale 4.200 dolardan yükseliş yaşayıp 6.000 dolar bölgesine gelebileceğini, ancak sonrasındaki 10.000 dolar seviyesinin zorlama olduğunu ve bunun gerçekleşmeyeceğini düşündüğünü ekledi.

”Fiyatın kesinlikle 4.200 bölgesinden kırılma bölgesi olan 6.000 bölgesine kadar sıçradığını görebiliyorum, ana yine de ayı piyasası önümüzdeki yıl civarlarında bitene kadar 3.000 dolarları göreceğimizi düşünüyorum.”

Diğer analistlerin aksine kendisinin tahminlerinde hem fiyat hem de zaman belirttiğini ekleyen Vays, zamanın çok önemli bir rol oynadığını ve Bitcoin için olası fiyatların da 5.000, 3.000 ve 1.5000 dolar olduğunu ifade etti.

”Ayı piyasası fiyat 1.500 dolara kadar inmiş olsaydı şimdiye kadar bitmiş olabilirdi ancak fiyat tutunuyor. Ben de şimdi ayı piyasasının kış boyunca bahara kadar sürmesini bekliyorum. Bence bu noktadaki en iyi seçenek baharda 3.000 dolar seviyesinde dip seviyenin bulunmasıdır ancak bu da işe yaramazsa, o zaman ayı piyasası 2019 yazının sonlarına kadar sürebilir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment