Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin Başarıya Giden Yol Menkul Kıymetlerden Geçiyor

Atlantic Financial CEO’su Bruce Fenton, Bitcoin’in geleceğiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Fenton sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Bitcoin ile menkul kıymet piyasası arasındaki bağlantıdan bahsetti ve bunun önemini vurguladı.

Başarıya Giden Yol

Konu hakkındaki görüşlerini sosyal medyadan paylaşan Fenton, menkul kıymet piyasasının şu anda dünyadaki en önemli piyasa olduğunu söyledi. Fenton’a göre eğer Bitcoin bu piyasada kendine bir yer bulabilirse ciddi anlamda değer kazanabilir:

Menkul kıymet piyasası tüm piyasalar anasıdır. Hayal edilemeyecek kadar büyüktür, küresel ekonomiye açılan kapıdır ve parayı&finansı her yönden etkiler. Dijital menkul kıymetlerle Bitcoin arasında iyi bir uyum var. Eğer Bitcoin küresel menkul kıymet piyasasının tercih edilen para birimi haline gelebilirse galip gelmiş sayılır. Nokta.

Fenton’a göre Bitcoin’in menkul kıymet piyasalarında kullanılması büyük bir gelişme olabilir. Ancak bunun şu an için ne kadar gerçekçi bir senaryo olduğu tartışmaya açık. Buna da vurgu yapan Fenton, önemli olan şeyin Bitcoin’in ne kadar yaygın bir şekilde kullanılacağı olduğunu söylüyor:

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment