Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin Felaket Senaryosu: Analist En Kötü ve En İyi İhtimali Açıkladı!

Kripto para analisti Bitcoin’in psikolojik desteğini kaybedeceğini ve 40 bin dolar bandına kadar gerileyeceğini söyledi.

DonAlt adıyla tanınan kripto para analisti, kısa süre önce yaptığı bir YouTube yayınında Bitcoin için çizdiği felaket senaryosuna yer verdi.

Bitcoin’in 60 bin dolarlık psikolojik desteğe tutunduğunu fakat bunun uzun sürmeyeceğini belirten analist, 60 bin doların altına düşüşün kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

En kötü ihtimalle 40 bin dolar

Analist, 60 bin doların kaybedilmesi durumunda en kötü ihtimalle 40 bin dolara kadar düşüş görülebileceğini söyledi. En iyi senaryoda ise 52 bin doların görüleceğini, ardından yatay bir fiyat hareketi gelebileceğini kaydetti:

En kötü ihtimalle olumsuz tarafa gelebileceğiniz nokta 40.000 doların ortaları, 44.000 ila 40.000 dolar gibi bir seviye olacaktır. Sanırım en kötüsü bu olur. Sanırım en kötü ihtimalle 40.000 dolar, bence bu en olumsuz taraf. Daha aşağı ineceğini düşünmüyorum. Ve eğer tüm bunlar düşüş eğilimi gösterirse en iyi durum 52.000 dolar olur ve sonra da yatay bir fiyat hareketi olur.

Bununla birlikte 63.000 dolarlık fiyatın üzerinde bir haftalık kapanışın Bitcoin için yükseliş eğilimi oluşturacağını vurgulayan analist yine de buna pek bir ihtimal vermedi:

Sorun şu ki, bunun gerçekleşmesi pek olası değil. 63.000 doların üzerinde bir haftalık kapanışın gerçekleşme ihtimali %10 civarında. Bu yüzden henüz bu kadar iyimser olmayacağım.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!