Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Kısa Sürede 20 Bin Dolara Çıkabilir

Ünlü kripto para analistlerinden Josh Rager’ın analizine göre Bitcoin fiyatı kısa süre içerisinde 20 bin dolara çıkabilir.

Bitcoin’in geçmişteki performansından örnek veren Rager, Bitcoin fiyatının 2015-2016 yılındakine benzer bir şekilde yükselebileceğine inanıyor.

Hedef 20 Bin Dolar

Bitcoin fiyatı 2015-2016 döneminde aniden yükselmeye başlamış ve iki kat değer kazanmıştı. Bu ani yükselişin ardından düzeltme sürecine giren Bitcoin’in kendini toplaması yaklaşık altı ay sürmüştü.

Bitcoin aradan geçen bu altı ayın sonunda yeniden yükselişe geçti ve 450 dolar seviyesinde ilerleyen fiyat kısa süre içerisinde 900 dolara yükseldi.

Ünlü analistlerden Josh Rager, Bitcoin’in günümüzde de buna benzer bir tablo çizdiğini ve Bitcoin fiyatının aniden yükselişe geçebileceğini düşünüyor. Eğer Rager bu analizinde haklıysa Bitcoin fiyatının yalnızca birkaç ay gibi bir süre içerisinde 20 bin dolara çıktığını görebiliriz.

Halving Yaklaşıyor

Bitcoin’in önümüzdeki yıl nasıl bir performans sergileyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Bunun başlıca sebepleri arasında Bitcoin halvinginin gitgide yaklaşıyor olması bulunuyor. Halving ile birlikte Bitcoin’deki blok ödülleri yarı yarıya düşürülecek.

Bu sürecin Bitcoin’i tam olarak nasıl etkileyeceği bilinmese de geçmişe baktığımızda halvingin Bitcoin için genel olarak olumlu olduğunu görebiliyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment