Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vadeli İşlemler Çoğalırken Bitcoin Yeniden Yükselişe Geçebilir

Geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde birkaç yüz dolarlık düşüş yaşayan Bitcoin, vadeli işlem piyasasındaki hareketlilikle birlikte yeniden yükselişe geçebilir.

Bitcoin geçtiğimiz gece yalnızca birkaç saat içerisinde 500 dolar değer kaybetmiş ve 10 bin 300 dolar seviyesine gerilemişti.

Kripto para sektöründeki bazı uzmanlar, vadeli işlem piyasasındaki hareketliliğin bu durumu değiştirebileceğini ve piyasanın yeniden yükselişe geçebileceğini düşünüyorlar.

Hareketlilik Başladı

Kripto para borsaları son yirmi dört saat içerisinde oldukça hareketli durumdalar.

Bu süreç içerisinde Binance’e giren toplam Bitcoin sayısı, borsadan çıkan Bitcoin sayısından çok daha fazla oldu. Bunun BitMEX ve Bitstamp gibi borsalar için de geçerli olduğunu söyleyebiliriz.

Vadeli İşlemler Umut Veriyor

Kripto para piyasası her ne kadar düşüş yaşamış olsa da vadeli işlem piyasasının harekete geçmeye başladığı görülebiliyor.

Özellikle BitMEX’teki açık pozisyon sayısına baktığımızda bunların ciddi anlamda arttıklarını görebiliyoruz. Bu da vadeli işlem piyasasındaki işlemlerin yeniden yükselişe geçtiğinin bir göstergesi.

Cantering Clark gibi uzmanlara göre vadeli işlem piyasasındaki bu hareketlilik, kripto para piyasasının yeniden yükselişe geçmesini ve dünkü düşüşün atlatılmasını sağlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment